23948sdkhjf

Stor opbakning fra handlende til at fejre 1700-tallets Ringkøbing

Når 1700 Festivalen afvikles i Ringkøbing kan de tusindvis af gæster deltage i flere end 60 arrangementer.

Hele byen er involveret, når 1700 Festivalen finder sted næste weekend den 21.-22. juni i Ringkøbing.

Her skal hele byen fejre 1700-tallets Ringkøbing, og tusindvis af gæster kan glæde sig over mere end 60 arrangementer, fortæller Ringkøbing Handelsforening i en pressemeddelelse. 

- Årets festival afspejler i høj grad, at det er hele byen, der er involveret i festivalen. Skolen laver emneuge, Ringkøbing-Skjern Museums Dragt- & Kostume Laug producerer og fremviser historiske dragter fra 1700 tallet, børnene kan komme med på en tidsrejse på museet, der bliver en middag med fokus på fødevarer fra 1700 tallets Ringkøbing, der er salonkaffe på det gamle dommerkontor, hvor der blandt andet serveres en kaffe, der skulle kunne kurere tandpine - i 1700 tallet altså, fortæller projektleder Katrine Frandsen. 

De over 60 programpunkter byder også på historie byvandringer, de ikoniske vægtere, mulighed for at opleve en vaskeægte rebslager arbejde, man kan møde gøglere der underholder på gader og stræder - og meget andet.

Katrine Frandsen glæder sig over den massive opbakning fra hele byen.

- Det her arrangement kunne slet ikke lade sig at gøre uden den kæmpe opbakning, vi har fået fra byens handelsliv og en lang række aktører. Derfor håber vi selvfølgelig også, at hele byen vil bakke op og gøre årets 1700 Festival til en kæmpe oplevelse for alle, fortæller Katrine Frandsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093