23948sdkhjf

Dagli'Brugsen lukker i Visby

Slidte kølere og frysere gjorde udslaget, og nu lukker butikken.

Køle- og frysefaciliteterne i Dagli'Brugsen i den sønderjyske landsby Visby har længe været nedslidte, og det har betydet, at udgifter til reparationer har fyldt stadig mere de senere år, og at en udskiftning er nødvendig meget snart. 

Egentlig klarer butikken sig fint rent omsætningsmæssigt, men udsigten til en stor ny investering får nu uddeler Pauline Gjerdrum til at kaste håndklædet i ringen og opgive butikken, fortæller JydskeVestkysten Tønder. 

- Vi overtog desværre butikken med slidte kølere og frysere, og det er baggrunden. Butikken har en fin omsætning og kører fint, men vi har været udfordret meget af, at ting hele tiden går i stykker. Havde man ofret pengene sidste år og skiftet der, så havde situationen været en anden, og vi havde sparet meget besvær, fortæller hun til avisen. 

Byens borgere ærgrer sig over situationen, og i lokalrådet er man begyndt at overveje, om der er grundlag og opbakning til en ny butik, for det er fatalt for byen at stå uden indkøbsmuligheder, siger lokalrådsmedlem Trille Jacobsen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094