23948sdkhjf

Stadeholdere kritiserer ledelsen i Boltens Food Court: "Amatøragtige, inkompetente og manipulerende"

Da street food-markedet Boltens Food Court i april 2019 slog dørene op i indre København, var det med store ambitioner om at "forene historiens vingesus med internationale køkkener". 

Men nu, et lille år senere, klager flere indehavere af stedets madboder over det, som de anser for at være en inkompentent ledelse, skriver Politiken

Planen var ellers, at Boltens Food Court skulle samle handsken op efter det succesfulde madmarked på Papirøen, og en del stadeholdere flyttede da også direkte fra Papirøen og til Boltens Gård. 

Men ifølge blandt andet Toni Jørgensen fra pulled duck burger-boden Duck-it har ledelsen været alt for dårlig til at reklamere for stedet og skaffe kunder, ligesom der har manglet indendørs siddepladser i vinterhalvåret. 

- De har solgt projektet som var det dem, der havde driftet Papirøen, hvilket de aldrig har. Den tidligere og nuværende ejergruppe er alle administrative og har ikke kompetencer til at lave events og markedsføring og skaffe kunder som lovet. Intet har de gjort. Der gik fire måneder, før de endelig fik sat et skilt op i Store Kongensgade, der viser ind til Bolten Food Court, siger Toni Jørgensen blandt andet til Politiken. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.529