23948sdkhjf

Rosendahl Design Group snupper tidligere topchef fra Flying Tiger

Den 9. marts får Rosendahl Design Group ny ledelse.

Det sker, når Henrik Rosendahl tiltræder som bestyrelsesformand, og overdrager posten som CEO til Mette Maix, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Henrik Rosendahl har i 15 år succesfuldt drevet det familieejede designhus Rosendahl Design Group, men han er nu parat til at give stafetten videre til Mette Maix, der har stor CEO-erfaring indenfor consumer products og detail.

Henrik Rosendahl vurderer, at Mette Maix med sine 25 års erfaring fra blandt andet topstillinger i SuperBrugsen, Føtex og Flying Tiger er den rette til at fortsætte virksomhedens fremdrift og løfte den til næste udviklingstrin, skriver virksomheden. 

- På trods af en stabil vækst gennem årene har jeg identificeret nogle udfordringer for virksomheden, som kræver handling. Derfor har jeg udpeget Mette Maix, der har årelang erfaring fra en række danske og internationale detailvirksomheder, som ny CEO. Personligt ser jeg frem til at blive bestyrelsesformand for Rosendahl Design Group, hvor mit store kendskab til virksomheden og dens værdier fortsat skal skabe rammen om mit arbejde, udtaler Henrik Rosendahl.

Mette Maix, der siden august 2019 har været en del af bestyrelsen i Rosendahl Design Group, har stået i spidsen for flere succesfulde transformationer i detailbranchen.

Den erfaring vil hun nu trække på, når hun i tæt samarbejde med Henrik Rosendahl, skal drive det danske designhus gennem en udfordret tid og løfte virksomheden til næste udviklingstrin.

- Det er med stolthed, at jeg har takket ja til rollen som CEO for Rosendahl Design Group. Jeg ser frem til det gode samarbejde med Henrik og organisationen, som jeg det seneste halve år er kommet til at kende rigtig godt. Vi er et godt match både værdimæssigt og professionelt, og jeg ser frem til i fællesskab at sikre en stærk synergi mellem vores ni brands samtidig med, at vi udvikler og fornyer os. Det og meget mere skal ruste Rosendahl Design Group til fremtiden, udtaler Mette Maix.

Rosendahl Design Group er Danmarks største designhus og repræsenterer ni brands, herunder danske designklassikere som Rosendahl Grand Cru, Kay Bojesens træfigurer, Lyngby Porcelæn, Wiinblad, Juna, Holmegaard og Kähler. Virksomheden har solgt over 21,6 mio. af det ikoniske Rosendahl Grand Cru-glas.

Virksomheden blev stiftet i 1984 af Erik Rosendahl. I 2005 overtog Henrik Rosendahl, søn til Erik Rosendahl, CEO-posten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234