23948sdkhjf

Er vokset 449 pct. på fire år: Vi skal ud på flere markeder

 Den danske nethandelsvirksomhed Trendhim vokser med raketfart og er for femte år i træk blevet udnævnt til ’gazelle’, der dækker over landets hurtigst voksende virksomheder. Det skriver Børsen.

På fire år er Trendhim, der sælger accessories og smykker til mænd, vokset med 449 pct. Det seneste årsregnskab viste et overskud på 14 mio. kr. efter skat.

Ejerne, Sebastian Gyhrs Petersen, Mikkel Falkenberg Andersen og Martin Højbjerg Christiansen, solgte for nyligt 60 pct. af virksomheden til den svenske kapitalfond Priveq Investment AB.

Og væksten i firmaet fortsætter trods corona ufortrødent.

- Vi når i år i hvert fald en vækst på 50 pct. Men idéen med at få en ny investor ind er jo også, at vi får kræfter til at løfte os til næste niveau. Vi skal ud på flere markeder og vil på sigt være globale. Og vi skal satse endnu mere på vores egne brands, siger direktør og mejer Sebastian Gyhrs Petersen til Børsen.

Trendhim blev stiftet i 2007 og omsatte sidste år for 115 mio. kr. Selskabet sælger til 28 forskellige lande og har over 50 ansatte – et tal, der i de kommende måneder vokser yderligere.

Trendhim leder desuden efter et nyt og større domicil end det nuværende i Gedved ved Horsens, skriver Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141