23948sdkhjf

Karolines Køkken fylder 55 år og udgiver kogebog med største hits

Siden 1962 har Karolines Køkken præget den danske madkultur med nye smagsoplevelser og spændende opskrifter.

Lige fra romfromagen i 70’erne, tunmousse og lasagne i 80’erne til butterdejssnegle og flødeostekager i 90’erne.

Og mange vil også kunne huske, da Karolines Køkken gennem en årrække husomdelte samlehæfter med opskrifter.

Og nu udgiver virksomheden en kogebog med "Karolines største hits", skriver Karolines Køkken i en pressemeddelelse.

- Vi er utrolig stolte over, at vi i mere end et halvt århundrede har været en inspirationskilde til danskernes madvaner. Efter utallige opfordringer om at gentrykke de gamle samlehæfter har vi derfor samlet de mest populære opskrifter i en helt ny kogebog. Bogen indeholder de retter, som vi kalder ’’landeplager,’ fordi de i en lang årrække blev serveret overalt i Danmark til hverdag og festlige lejligheder, fortæller Tove Færch, der er leder af Karolines Køkken .

Hun tilføjer:

- Faktisk er nogle af de ikoniske Karoline-retter fra 70’erne og 80’erne stadig vores mest populære opskrifter. Eksempelvis er tunfiskemoussen fra 80’erne en af vores mest søgte opskrifter i vores online database på Arla.dk.

Kogebogen Karolines Største hits kan købes fra uge 33 i boghandlere, Føtex, Bilka og på KarolinesKøkken.dk til en vejledende udsalgspris på 329 kr.

Fakta om Karolines Største Hits

- Karolines Største Hits er 336 sider og indeholder 265 opskrifter.
- Kogebogen indeholder hovedsageligt opskrifter fra de ni små opskriftshæfter, alle danske husstande fik tildelt direkte i brevsprækken fra 1972 til 2001, og fra kogebogen Det bedste fra Karolines Køkken fra 1972. Derudover indeholder bogen også Karolines Køkkens bud på fremtidens hits.
- Opskrifterne er suppleret med erindringsbilleder af journalist Stig Olesen, der sætter retterne i et historisk perspektiv med anekdoter fra de forskellige årtier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093